LEGO Creator Expert Ford Mustang 10265

LEGO Creator Expert Ford Mustang 10265

Bygg din egen Ford Mustang komplett med mörkblå kaross, vita racingränder, coolt luftintag, snygga femekrade fälgar och däck med bra grepp! Den här grymma modellen har utvecklats i samarbete med Ford och fångar magin hos den klassiska amerikanska muskelbilen från 1960-talet. Setet innehåller en uppsättning valfria extratillbehör som en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank.

Det går till och med att justera bakaxeln för en extra grym look! Öppna bagageluckan för att förvara saker och lyft på motorhuven för att ta en titt på den detaljerade V8-motorn av typen Big Block 390, komplett med batteri, slangar och luftfilter. Öppna sedan dörrarna eller lyft av takpanelen för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, mittkonsol med växelspak och fungerande styrning! En kylargrill med tryckt Mustang-symbol, GT-emblem och ett urval registreringsskyltar är pricken över i på den här otroliga LEGO® Creator Expert modellen!

– Autentisk kopia av en Ford Mustang från 1960-talet med mörkblå kaross och vita racingränder, luftintag, femekrade fälgar, däck med bra grepp och ett urval valfria extratillbehör.
– Öppna dörrarna eller lyft av takpanelen för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, mittkonsol med växelspak och fungerande styrning.
– Öppna bagageluckan för att förvara saker och lyft på motorhuven för att titta på den detaljerade Ford Mustang V8-motorn med batteri, slangar och luftfilter.
– Innehåller även en kylargrill med tryckt Mustang-symbol och två GT-emblem.
– Specialanpassa din Ford Mustang med en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank.
– Välj bland flera olika registreringsskyltar.
– Öppna motorhuven för att titta på motorns realistiska detaljer.
– Justera bakaxeln för en extra grym look!
– Den här leksaksmodellen av en Ford Mustang innehåller 1471 delar och är lämplig för byggare från 16 år.
– Specialdelarsom är nya för mars 2019: femekrade fälgar, rundad 2×8-kloss, 1×3-bricka med Mustang-symbol, rundad 2×4-kloss med GT-emblem.
– Modellen är 10 cm hög, 34 cm lång och 14 cm bred.

Läs mer om LEGO Creator Expert Ford Mustang 10265

LEGO Creator Expert Ford Mustang 10265

LEGO

Hitta LEGO Creator Expert Ford Mustang 10265 även hos:








Rulla till toppen