Wilfa Fusion Stavmixer SM2B-1000FP

Wilfa Fusion Stavmixer SM2B-1000FP

Kraftfull prestanda med 1000 W motor
Fusion stavmixer är utrustad med en kraftfull 1000 W motor som ger dig tillräckligt med styrka för de flesta uppgifterna i köket. Från att göra silkeslena soppor till perfekt pesto eller aioli, denna stavmixer är skapad för att imponera.

Motorskyddssystem
Vårt innovativa motorskyddssystem säkerställer att motorn stannar vid felaktig användning och skyddar enheten mot överbelastning. Detta garanterar en längre livslängd för din stavmixer och ger dig en produkt du kan lita på under lång tid.

Flexibilitet med justerbar hastighetsinställning
Med justerbar hastighetsinställning kan du enkelt justera hastigheten för att passa dina behov. Oavsett om du behöver skonsam blandning eller kraftfull mixning, ger Fusion dig full kontroll.

Precisionshackare för önskat resultat
Minihackaren är designad med knivarna placerade tätt intill botten av behållaren, vilket gör den idealisk för att finhacka nötter och örter. Med halkskydd för extra stabilitet kommer behållaren göra uppgiften med hackning enkel och säker.

Komplett med praktiska tillbehör
Fusion stavmixer levereras med en praktisk visp för att göra luftig grädde och en 7 dl mätbägare som är anpassad för stavmixern. Allt detta ger dig en mångsidig och effektiv hjälpreda i köket.

Stilren och användarvänlig design
Stavmixern är designad för att passa de flesta behållare och skålar, vilket gör den till ett mycket mångsidigt verktyg i ditt kök. Den är utformad för att säkerställa en bekväm och enkel hantering.

Kraftfull med hög hastighetMotorskyddssystemJusterbar hastighetsinställningPrecis minihackare med stabil skål och halkskydd1000 W

Läs mer om Wilfa Fusion Stavmixer SM2B-1000FP

Wilfa Fusion Stavmixer SM2B-1000FP

Köksmaskiner

Hitta Wilfa Fusion Stavmixer SM2B-1000FP även hos:








Rulla till toppen