Wilfa Xplode 1500 Blender BLS-1500S

Wilfa Xplode 1500 Blender BLS-1500S

XPLODE 1500 – CRUSH AND BLEND
Xplode 1500 är en högpresterande och mångsidig blender med stor kapacitet på 1,8 liter och har många smarta funktioner för att ge dig bästa möjliga resultat. Kombinationen av stark motor, stor kanna och flera smarta funktioner gör det lätt att mixa ihop näringsrika smoothies till hela familjen.

Justerbar hastighet
Anpassa hastigheten efter dina behov, på Xplode 1500 kan du välja mellan 25 olika hastighetsinställningar.

Enkel rengöring
Rengör blendern med den automatiska rengöringsfunktionen/pulse direkt efter användning. Knivenheten på kannan är även löstagbar så du enkelt kan rengöra alla delar separat.

Specialutvecklade knivar
Blendern har fyra högpresterande knivar som är speciellt anpassade för att optimalt krossa is och frysta ingredienser.

Addera enkelt ingredienser
Tillsätt enkelt ingredienser under mixningens gång, i locket finns ett mindre lock som gör att du kan addera ingredienser utan att behöva pausa.

Kompatibel med 2GO flaska
Denna modell är kompatibel med vår Xplode 2GO flaska, som är perfekt för dig som är på språng och vill ta med din smoothie på väg till jobbet, skolan eller träningen. Du fäster 2GO flaskan direkt på din blender och mixar din smoothie direkt i den medföljande 2GO-flaskan. Snabbt, enkelt och smidigt.

Höjdpunkter
1500W25 hastighetsinställningarHögpresterande knivar för att optimalt krossa is och frysta ingredienser1,8 L avtagbar bas för enkel rengöringPåfyllningshål i locket

Läs mer om Wilfa Xplode 1500 Blender BLS-1500S

Wilfa Xplode 1500 Blender BLS-1500S

Köksmaskiner

Hitta Wilfa Xplode 1500 Blender BLS-1500S även hos:








Rulla till toppen