Z-Man Games Challengers! Beach Cup

Z-Man Games Challengers! Beach Cup

Challengers! Beach Cup
Utmanare! Beach Cup är ett interaktivt däckhanteringsspel för 1-8 spelare som spelas på cirka 45 minuter oberoende av antalet spelare.

Med turneringsstilen möter du en annan motståndare varje omgång. I Deck-fasen väljer du nya medlemmar och lägger till dem i din kortlek, som kan bestå av en trollkarl, en utomjording, en katt, en gangster och en kraken. Dussintals olika karaktärer med mer än fyrtio effekter skapar en unik upplevelse i varje spel.

Välj mellan sju olika set och upptäck nya strategier och synergier i varje spel. I matchfasen gäller det att hålla flaggan för att vinna trofén för den omgången. Försök att få flest fans och troféer under de sju omgångarna för att kvalificera dig till finalen. Om du kan besegra din motståndare i finalen vinner du! Utmanare!

Beach Cup innehåller en 16-korts ”Trainers”-expansion som ger varje spelare en unik kraft. Vissa ger dig bonusar när du försvarar, andra när du är på offensiven, och andra kan förlänga din bänk eller till och med låta dig ordna om din kortlek. Utmanare! Beach Cup är ett fristående spel som också kan kombineras med Challengers! för att skapa nya setkombinationer och nya upplevelser.

Läs mer om Z-Man Games Challengers! Beach Cup

Z-Man Games Challengers! Beach Cup

Brädspel

Hitta Z-Man Games Challengers! Beach Cup även hos:








Rulla till toppen