Donera 100 kr till Musikhjälpen (Ej fysisk produkt endast donation)

Donera 100 kr till Musikhjälpen (Ej fysisk produkt endast donation)

(Ej fysisk produkt, endast donation)

Webbisar assemble! Som ni säkert inte har missat har vi vårt årliga event Streamhjälpen, där vi stänger in tre glada personer (frivilligt då) i Qruxels studio under butiken vid Sveavägen. Där ska de träffa gäster, delta i roliga aktiviteter och gamea dygnet runt – allt för välgörenhet! Under eventet samlar vi nämligen in pengar till årets Musikhjälpen-initiativ. Vi kör detta parallellt med deras evenemang och hoppas att vi kan bidra med så mycket vi bara kan!
Streamhjälpen är slut för i år (T__T). Men vår insamling är öppen året ut!

Nu har du möjlighet att bidra till årets initiativ “Ingen ska behöva dö av hunger”. Om du lägger till den här produkten så betalar du 100 kr för den i kassan. Vi kommer sedan successivt under Streamhjälpens gång oavkortat sätta över pengarna till vår Musikhjälpen-bössa. Kom ihåg att den bara går att köpa online – Du kan inte välja att hämta ut den i butik för att betala där. Donationsprodukten kommer att ligga uppe på vår hemsida december ut!

Självklart går det att donera direkt i vår bössa via Musikhjälpen, men vet du vad? Om du gör en donation den här vägen har vi en cheevo som väntar på dig!

* Såvida du inte redan har Karma lvl 1 och 2 sedan tidigare.

Vi hoppas att alla som känner att ni har några kronor över vill bidra till det här otroligt viktiga initiativet! Tillsammans kan vi göra en stor skillnad för de som behöver det. Nu visar vi vart skåpet ska stå!

**Donation via denna artikel kan inte räknas till julgranskula i Streamhjälpen 2023

Läs mer om Donera 100 kr till Musikhjälpen (Ej fysisk produkt endast donation)

Donera 100 kr till Musikhjälpen (Ej fysisk produkt endast donation)

Stationär dator

Hitta Donera 100 kr till Musikhjälpen (Ej fysisk produkt endast donation) även hos:








Rulla till toppen