Xbox Game Studios Minecraft Legends Deluxe Edition (PS5)

Xbox Game Studios Minecraft Legends Deluxe Edition (PS5)

Deluxe Edition innehåller Minecraft Legends-basspelet och Deluxe Skin-paketet, med 6 extra skins i spelet:

• 1 hjälte, 4 fästen och ytterligare ett monteringsskal när det blir tillgängligt. Strävar efter att bli den bäst klädda hjälten på slagfältet? Kämpa mot piglinhotet i några av de bästa plaggen Overworld någonsin har sett! Klä din hjälte och deras pålitliga häst i utsökt klädsel med Minecraft Legends Deluxe Skin Pack, inklusive ett hjälteskin, fyra monteringsskinn och ytterligare ett monteringsskal när det blir tillgängligt. Men tänk på att dessa skinn inte kommer att ge dig en fördel på slagfältet – bortsett från en boost i självförtroendet, förstås!

FÖRENA ÖVERVÄRLDEN
Upptäck mysterierna med Minecraft Legends, ett nytt actionstrategispel. Led dina allierade i heroiska strider för att försvara övervärlden från de destruktiva grisarna. Upplev en episk legend från Minecraft-universumet och övervärlden som du aldrig har sett den förut.

SAMLA DIN STYRKA
Utforska ett välbekant men mystiskt land, fullt av mångsidigt liv, frodiga biomer och rika resurser. Men detta paradis är på randen till förstörelse. Grisarna har anlänt – och de hotar att korrumpera övervärlden. Bilda allianser med nya vänner och bekanta mobs, och ta sedan ledningen i episka strider mot de häftiga grisarna för att försvara övervärlden.

BESEGRA PIGLINS
Inspirera oväntade vänner att bilda värdefulla allianser och leda dem i strategiska strider för att skydda deras hem. Ta kampen mot grisarna innan deras nederländska korruption slukar övervärlden! Genomför en frodig, dynamisk värld som är rik på resurser och olika i varje genomspelning. Utmana dina vänner eller slå dig ihop i intensiva strider när du försvarar din by samtidigt som du leder dina enheter för att förstöra dina motståndares bosättningar.

Läs mer om Xbox Game Studios Minecraft Legends Deluxe Edition (PS5)

Xbox Game Studios Minecraft Legends Deluxe Edition (PS5)

PlayStation 5

Hitta Xbox Game Studios Minecraft Legends Deluxe Edition (PS5) även hos:








Rulla till toppen